diumenge, 25 d’agost del 2013

Reclamacio Beques Llibres 2011-2012 i 2012-2013.

Estimats pares i mares:

Ens posem en contacte amb vosaltres per a informar dels últims moviments que es van a iniciar davant  la Generalitat Valenciana per a reclamar el pagament efectiu de les Beques de llibres concedides en els cursos 2011-2012 i 2012-2013. 

És important que s'informe als pares i mares que si es deixa passar el temps es corre el perill que es perda el dret a reclamar. Per aixó s'ha establit, des de FAPA-València, una sèrie de passos a seguir per a aquells que vulguen realitzar les reclamacions des de la federació:

1. En primer lloc,  les instàncies adjuntades  han de ser emplenades i signades pels pares, mares o tutors. És important que les instàncies siguen les originals. El AMPA del CEIP TRULLAS les entregará a FAPA- Valencia. (Federació de Asociacions de Pares). Volem aprofitar que estarem la primera setmana de setembre entregant els llibres pera a arreplegar les instàncies.

2. Una vegada rebudes les instàncies, FAPA-Valencia  les presentarà en els següents organismes:

a) Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.
b) Conselleria d'Hisenda i Administració Pública.
               Aquestos organismes tindran tres mesos per a pagar les beques o donar una resposta.

3. Una vegada superats els tres mesos sense haver rebut el pagament o obtingut alguna resposta. Aquells pares que ho desitgen poden iniciar reclamació judicial.


És important que els pares ens impliquem en les tasques de reclamació. A través de FAPA- VALENCIA, vos mantindrem informats en tot moment dels resultats que anem obtenint. per a açò necessitem la col·laboració de tots els pares per a poder presentar el major nombre d'instàncies possibles.

Rebeu una salutació,


Les families que vullgau fer la reclamació perque no hajau cobrat encara les beques demanades, podeu baixar els arxius que ens han enviat per a reclamar, desde la Federació de Asociacions de pares de Valencia.

https://docs.google.com/document/d/1hLI8XVejTlFImpJMOOLTLlf9sr7_nvwKr-BdpOKaDWI

https://docs.google.com/document/d/161zgmtiaJ-sSB55MrcJy61v7xhL0cIYROQ32ZoHnxDc

https://docs.google.com/document/d/14-Am6uupvpa52Za0cSpLh3q0VgrPgMfkHIU-nRmz8-M

https://docs.google.com/document/d/12sZbZJ__5B-xaGu24C5Leex980lGsoW2lhdDINa7k78

--
AMPA Ceip Trullàs
Pintor Segrelles, s/n
46450 - Benifaió (València)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada