dimarts, 7 de maig del 2013

CONSULTA "CANVI D'HORARI" 08 de Maig


NOTA INFORMATIVA

Tal com hem acordat a l’Assemblea celebrada el passat dilluns 06 de Maig, es realitzarà una consulta a tota la comunitat educativa de pares i mares, quant a la proposta del Ceip Trullàs del canvi d’horari per al curs 2013/14,  el proper dimecres dia 08 de maig, en la sala de psicomotricitat durant el següent horari:

MATI:              de 09:00h a 09:30h. i de 12:00 a 13:30h      VESPRADA:  de 15:00h a 15:30h. i de 17:15h a 18:30h.                                  
  
Es necessiten voluntaris i/o voluntàries per a estar en la mesa tant pel matí, com per la vesprada.




Procés de consulta
Preguntes sobre el procés democràtic de consulta.

És un vot per família o pot fer un vot el pare i un altre la mare?
El cens electoral està format per a cada pare, mare o tutor legal dels alumnes del centre educatiu. Per tant és un vot per persona, o siga un vot separat per a pare, mare o tutor legal.

Què hem de ficar a la papereta?
Es facilitarà un document on hi conste “SI” per a aquells vots que estiguen a favor del canvi d’horari per al proper curs 2013/14, de 09:00 a 12:30h i de 15:00 a 16:30h, i un altre document o hi conste “NO”, per a tots aquells que no estiguen d’acord amb el nou canvi d’horari i per tant vullguen continuar amb l’horari de 09:00 a 12:00h i de 15:00 a 17:00h.

Qui pot actuar com a supervisor del sector pares i mares de l'alumnat?
Poden actuar com a supervisors de la votació els pares, mares o tutors dels alumnes matriculats al centre que estiguen proposats per l’associació de mares i pares del centre o que estiguen avalats per la signatura d'almenys el cinc per cent dels electors.

A la nostra escola només es podrà votar de 09:00 a 09:30h , de 12:00 a 13:30h  de 15:00 a 15:30h i de 17:15 a 18:30h. Es pot delegar el vot?
L'horari de les votacions es determina, tenint en compte les característiques del centre i la possibilitat horària, per tal d'afavorir i garantir l'exercici del dret de vot.
Els vots no son delegables, són personals, directes i secretes. Només pot  votar les persones que estan dins del cens electoral, o siga els pares i mares de l'escola. En el cas dels pares i mares d'alumnes, poden votar el pare i la mare o tutor respectiu.

Quines són les condicions de vot?
La votació és personal, directa i secreta. El vot no es pot delegar, així com tampoc es reconeix el vot per correu.

Quina és la mecànica de la votació?
Els electors han d’acostar-se a la mesa un per un.Cada elector o electora ha de dir el seu nom i els seus cognoms al president o presidenta. Els vocals i els interventors han de comprovar la identitat de l’elector o electora, que ha de presentar un document acreditatiu de la seua identitat i comprovar que siga inscrit en la llista del cens electoral. L’elector o electora ha de lliurar de la seua pròpia mà al president o presidenta el sobre o el document de votació tancats. Un membre de la mesa ha d’anotar l’elector o electora en la llista numerada de votants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada