divendres, 3 de febrer del 2012

Almussafes, Benifaió i Sollana es concentren contra els retalls en educació i serveis públics.


Hui divendres a les 17:30, donarà inici la manifestació conjunta en el parc central d'Almussafes. A esta massiva convocatòria de protesta, se sumaran els diferents centres educatius públics de les poblacions de Benifaió, Almussafes i Sollana. Durant la concentració, en defensa de la qualitat de l'escola pública, es donarà lectura al manifest redactat per les cinc organitzacions sindicals, document a què els membres del Consell Escolar Municipal es van adherir durant la sessió extraordinària celebrada el passat 24 de gener.
Nombroses pancartes serviran per a informar de les principals reivindicacions de la protesta, traduïdes en lemes com "UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT" "NO ALS RETALLS DELS SERVEIS PÚBLICS" i "DEPURACIO DE RESPONSABILITATS EN EL CONSELL".
És necessari que pares i mares siguen verdaderament conscients del clar deteriorament que els retalls suposaran en la qualitat del sistema educatiu públic, a més dels perjuis que els retards en els pagaments estan propiciant en els centres.
S'exigix una depuració de responsabilitats polítiques del govern valencià "que ha malgastat i dilapidat els recursos públics amb una política clientelar basada en grans esdeveniments que no han generat riquesa i ocupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada