dimecres, 23 de març del 2011

SOBRE ELS FETS VANDÀLICS DEL 18 DE MARÇ

L’AMPA del CEIP «Trullàs» de Benifaió denuncia els fets següents:

Que durant la matinada del dia 18 de març d’enguany, en el transcurs d’una festa autoritzada per la regidoria de Cultura i Educació, un grup vandàlic d’assistents va forçar una finestra del menjador; una volta dins, hi va causar desperfectes diversos: l’embrutaren amb el líquid dels extintors, arrancaren una cortina, obriren els congeladors i així els deixaren, feren malbé raspalls de dents i pasta dentífrica etc. A això cal afegir els que van perpetrar fora: descobriren fil elèctric, realitzaren pintades, vomitaren i destrossaren un cossiol gran.

Com a resultat, es feren malbé els aliments (que l’empresa COLEVISA ha hagut de llançar al fem), va suspendre’s el menjador almenys per un dia (dilluns 21) i calgué contractar l’empresa de neteja LLEGRAU urgentment (els servicis municipals, per algun motiu, no se’n feren càrrec).

I encara més: durant l’acte autoritzat per la regidoria dita es consumí alcohol i tabac dins del recinte escolar, fet completament prohibit per la legislació espanyola i europea.

Per tot això:

Exigim l’esclariment dels fets i la determinació de responsabilitats, començant per la regidora que havia autoritzat l’acte i continuant pels organitzadors de la festa.

Manifestem la nostra ferma oposició a la cessió per l’Ajuntament dels centres escolars públics a col·lectius que no mantenen cap relació amb l’ensenyança.

Sol·licitem que no s’autoritze mai més, en les escoles públiques de Benifaió, la celebració d’actes oposats a la seua naturalesa de centres educatius i formatius. És inacceptable que, passats uns dies i a pesar de la neteja, les criatures encara troben per terra puntes de cigarrets o de porros, gots i vidres, preservatius etc., i tot això en un centre escolar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada